voetballen voor jongerenprojecten in su

Als bestuurslid zorg ik voor het communicatiebeleid van de stichting. Met verslagen in onder andere Het ParoolDe TelegraafVI en een liveverslag op AT5/RTVNH bleef de wedstrijd dan ook niet onopgemerkt. Met een sterk bezet veld aan de kant van het Surinaams-Nederlands team, met (ex)topspelers als Edgar Davids, Clarence Seedorf, Jairo Riedewald en Ricardo Kishna, werd het een topwedstrijd.

Details

Jan 14, 2017
John Olivieira

Categories

Sport
Branding

Meer dan fatoe

Gevoetbald werd er niet alleen voor de fatoe , de Surinaamse gezelligheid, maar zeker ook voor de centen. Met de opbrengst kunnen we heel wat maatschappelijke- en sportprojecten in Suriname financieren. Gesteund door onze partners “De Wilde Ganzen’ en de KNVB is er in Suriname onder andere een minibus gekocht voor meervoudig gehandicapte kinderen en is er een sportveld aangelegd op een naschoolse opvang. Volgend jaar bestaat Stichting Suriprofs 15 jaar. Een mooie reden om in 2016 goed uit te pakken. Je hoort van ons!”

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever.

Related projects